Uslovi Korišćenja

Dobrodošli na portal kluba Goblin

Goblin.rs omogućuje vam korišćenje usluga i sadržaja ovog portala koje je podložan dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Goblin.rs portala.

Korišćenjem bilo kog dela Goblin.rs portala kao i svih njegovih delova smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korišćenja ove web stranice te prihvataju da koriste sadržaj ove web stranice isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

Goblin.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Goblin.rs portala i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMENE SADRŽAJA I USLUGA

Goblin.rs zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Goblin.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca.

Sve sadržaje Goblin.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i Goblin.rs ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem istog.

Goblin.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

OBAVEZE KORISNIKA

Korisnicima Goblin.rs portala strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
- obavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo naneti štetu drugim korisnicima,
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
- objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
-objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane,
- svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

REGISTROVANI KORISNICI

Registrovanjem na Goblin.rs Forumu korisnik je obavezan da prođe postupak registracije, unese istinite podatke, te odabere korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Goblin.rs ne može odgovarati za neovlašćeno korišćenje naloga, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Goblin.rs zadržava pravo da ukine ili da uskrati mogućnost korišćenja korisničkog naloga i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registrovan, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

Goblin.rs ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog naloga ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registrovan.

Otvaranje tema (topika) na forumu:

Svaki topik mora biti otvoren u forumu koji mu tematski pripada. Pre otvaranja novog topika proverite da li je na forumu već pokrenuta takva diskusija, kako ne bi bilo dupliranja tema. Ukoliko se desi da na forumu korisnici otvore dve iste teme, moderator foruma može spojiti dve teme, ili izbrisati onu kasnije postavljenu.

Prilikom postavljanja teme morate napisati uvodni post kojim objašnjavate razlog pokretanja teme i koji jasno određuje smisao diskusije.

Velika slova:

Na forumu nije dozvoljeno pisanje isključivo velikim slovima jer će to biti shvaćeno kao “vikanje”. Neki elementi teksta mogu biti napisani velikim slovom, ali ceo tekst ne.

Korisničko ime:

Na forumu nije dozvoljeno korišćenje više od jednog korisničkog imena (nickname).

Na forumu je zabranjeno ostavljati informacija o sebi (brojeve telefona, e-mail, kućne adrese). Takođe, zabranjeno je ostavljati podatke takve prirode o drugim učesnicima foruma.

Reklamiranje na temama je strogo zabranjeno.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Goblin.rs zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Posetite nas


Mailing lista

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o radu kluba, prijavite se za Goblinov Bilten.

Pretraga