Odličnih 50% popusta

Objavljeno četvrtak, 29 septembar 2016

Board Game Klub Goblin
Board Game Klub "Goblin" došao je do zaključka da među članovima postoji veliki broj osnovaca i srednjoškolaca. Iako želimo da se ova grupa članova redovno igra kod nas, ne možemo da dozvolimo da se vreme provedenog u klubu negativno odrazi na njihove ocene. S tim u vezi, došli smo na ideju da motivišemo đake osnovnih i srednjih škola, popustom na mesečnu članarinu.

Đaci osnovnih i srednjih škola će imati popust od 50% na mesečnu članarinu, ukoliko na polugođu, kraju godine, i na tromesečjima imaju odličan prosek (4,51 - 5,0) . Za ostvarivanje popusta, ova grupa članova će morati da prilikom uplate članarine, uz člansku kartu, pokaže i đačku knjižicu, izveštaj sa tromesečja, ili svedočanstvo.

Ovaj popust važi samo za uplatu jedne mesečne članarine, i ne sabira se sa drugim mogućim popustima Goblin Kluba.

Za više informacija raspitajte se u klubu, ili putem naše kontakt strane.

Popust za 10ku

Objavljeno četvrtak, 15 septembar 2016

Board Game Klub Goblin
Najveći broj članova Board Game Kluba "Goblin" čine studenti. Ova velika grupa je ujedno i najaktivnija na svim dešavanjima kluba, a u toku ispitnog roka, veći deo ovog članstva sprema ispite, i nema puno vremena za igranje. Mi to razumemo, i želimo Vam sreću pred svaki odlazak na ispit, u nadi da ćete nam se hvaliti dobrim ocenama nakon toga.

A kakav bi mi to klub bili, kada Vas ne bi častili za dobar uspeh?

Svi studenti, članovi Board Game Kluba "Goblin" imaju pravo na 10% popusta na jednu mesečnu članarinu ukoliko imaju bar jednu 10ku iz prethodnog ispitnog roka. Za ostvarivanje popusta, ova grupa članova će morati da prilikom uplate članarine, uz člansku kartu, pokaže i indeks, sa upisanom 10kom iz prethodnog ispitnog roka.

Ovaj popust važi samo za uplatu jedne mesečne članarine, i ne sabira se sa drugim mogućim popustima Goblin Kluba.

Za više informacija, raspitajte se u klubu, ili putem naše kontakt strane.

Posetite nas


Mailing lista

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o radu kluba, prijavite se za Goblinov Bilten.

Pretraga