Letters from Whitechapel

Objavljeno četvrtak, 06 oktobar 2016

Letters from Whitechapel je tematski unosna tablična igra dedukcije i obmane, u kojoj jedan igrač preuzima ulogu zloglasnog Džeka Trboseka, dok do pet igrača sa druge strane vode detektive, i rade zajedno, goneći Džeka kroz viktorijanski London. Nakon izvršenja stravičnog ubistva, Džek mora nadmudriti detektive u zapletenim ulicama Whitechappel distrikta. U međuvremenu, detektivi moraju da se koriste dedukcijom, i svojom brojnošću, kako bi ulovili Trboseka pre nego što on ponovo ubije, ili zauvek nestane.

Letters from Whitechappel

Letters from WhitechappelU igri Letters from Whitechappel jedan igrač će preuzeti ulogu Džeka Trboseka, a do pet drugih igrača kontrolisaće kretanje i akcije nekoliko policajaca i istražitelja, dok pretražuju mučne ulice u najgorem delu Londona. Tokom niza od četiri runde, Džek napada svake noći, i odnosi još jedan život.

Na početku igre, Džek bira tajno skrovište negde na mapi Whitechappel distrikta, gde će se povući nakon izvršenja svojih podlih dela. Svake noći, Džek ubija, i sklanja figuru jedne bednice sa mape, ostavljajući krvav trag ubistva. Tada počinje eksplozivna akcija, gde Džek pokušava da neviđen pobegne u skrovište, dok mu se istražitelji približavaju, u nadi da mu preseču put, i uhvate u zamku.Letters from WhitechappelDetektivi moraju da šalju patrole, i sarađuju kako bi eliminisali Džeka Trboseka, koji neprimetno klizi kroz uličice i prolaze Whitechappel distrikta. Vremenom, policajci će biti u stanju da se dovoljno približe Džeku i njegovom skrovištu, kada će moći da ga uhvate. Ali ako ga ne uhvate do kraja četvrte runde, igra je gotova, i Džek Trbosek nestaje zauvek.

Napravljena uz pažnju na istorijske detalje, igra Letters from Whitechappel predstavlja tačan prikaz istorijskih događaja. Krvlju umazana mapa "Whitechappel" distrikta, ulice, bitne lokacije, i pozicije Džekovih ubistava prikazani su realno na tabli koja dolazi uz igru. Fascinantne istorijske beleške na tabli, i u knjizi pravila dodaju užasavajuć ton igri.

Bilo da odaberete da ovekovelite zlikovačke akcije Trboseka, ili da se udružite sa prijateljima da ga zaustavite, očekuje Vas fantastična partija ove tematske igre.

Srećan Lov!

Pogodaka: 502

Posetite nas


Mailing lista

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o radu kluba, prijavite se za Goblinov Bilten.

Pretraga