Turnir :: Lords of Waterdeep [otkazan]

Objavljeno sreda, 26 oktobar 2016

Lords of Waterdeep
U nedelju, 30.10. organizujemo "Lords of Waterdeep" Turnir. Učešće u turniru se plaća u prostorijama kluba, i iznosi 200 dinara.
Da bi učestvovali u turniru, potrebno je da nam popunite prijavu za turnir.  Prvih 25 igrača sa prijavom biće učesnici turnira. Za slučaj da neko od igrača ne stigne na vreme, ili odustane, bilo ko od prisutnih će moći uz plaćeno učešće da se uključi.
Turnir se odigrava u dve etape, a pobednik će kao nagradu dobiti jednu zanimljivu igru, kao i pobednički token kojim osigurava svoje učešće u igri "Time S.T.O.R.I.E.S.", igri koja se igra samo jednom u životu.

Neka najbolji pobedi!

[Zbog slabe zainteresovanosti, turnir je otkazan.]

Turnir :: Love Letter

Objavljeno sreda, 19 oktobar 2016

Love Letter Turnir
U nedelju, 23.10. organizujemo Love Letter Turnir. Učešće u turniru se plaća u prostorijama kluba, i iznosi 200 dinara.
Da bi učestvovali u turniru, potrebno je da nam preko naše FB Stranice pošaljete poruku sa prijavom za turnir.
Prvih 16 igrača sa prijavom biće učesnici turnira. Za slučaj da neko od igrača ne stigne na vreme, bilo ko od prisutnih će moći uz plaćeno učešće da se uključi.
Turnir se odigrava u tri etape, a pobednik će kao nagradu dobiti primerak specijalnog izdanja igre Love Letter, kao i pobednički token kojim osigurava svoje učešće u igri "Time S.T.O.R.I.E.S.", igri koja se igra samo jednom u životu.  Neka najbolji pobedi!

Turnir je završen, kliknite na dugme ispod da pogledate dodelu nagrada.

Opširnije: Turnir :: Love Letter

Obaveštenje o turnirima

Objavljeno ponedeljak, 03 oktobar 2016

Board Game Klub Organizovanje turnira biće jednom do dva puta mesečno u raznim igrama. Pratićemo interesovanje naših članova za igre koje omogućavaju takmičenje i u skladu sa tim najaviti i organizovati turnire. Nagrade će biti u obliku igara, dodataka koje igrači smatraju vrednim (kockice, podloge, dekovi karata...) i u nekim slučajevima biće i novčana nagrada.
Informacije o budućim turnirima i njihovim detaljima biće blagovremeno objavljeni na našem sajtu i na fejsbuk strani.

U planu je i specijalan turnir, gde će 4 pobednika steći pravo na učešće u igri "Time S.T.O.R.I.E.S.", igri koja se može odigrati samo jednom u životu. Više detalja uskoro

Posetite nas


Mailing lista

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o radu kluba, prijavite se za Goblinov Bilten.

Pretraga