Klub Goblin od sada i subotom

Objavljeno utorak, 17 januar 2017

Klub Goblin od sada i subotomDragi naši Goblini,

Obaveštavamo Vas da Klub Društvenih Igara "GOBLIN" proširuje broj radnih dana. Od sada, Klub Goblin radi i subotom, od 16-22h. Subota će u klubu biti dan za Role Play igre, tako da će svi igrači RPG, i FRP igara moći da se igraju u klubu bilo da igraju RPG društvene i kartične igre, ili pen-and-paper RPG.

Subota neće imati svoj event, jer će sadržaj biti određen ljudima koji dođu u klub, i igrama koje će igrati. Nedelja i dalje ostaje GAMBIT dan.

Igranje subotom i dobra zabava su zagarantovani svim igračima, igrali oni D&D, WoD, WH40K, GURPS, Dungeon World, kao i bilo koji drugi svet, ili setting.

Dođite da se zajedno borimo protiv zmajeva, nevernika, vampira i vukodlaka, čarobnjaka, golema, i svih drugih stvorova.

Goblin na Star Wars Konvenciji: Sila prati hrabre

Objavljeno četvrtak, 01 decembar 2016

Goblin na Star Wars Konvenciji

U subotu, 17. decembra, U Nišu se po prvi put održava Star Wars Konvencija pod imenom "Sila Prati Hrabre". Klub Društvenih Igara Goblin tu ulazi sa sledećim igrama:

- STAR WARS: Imperial Assault, i
- The Chosen One: Bring Balance to the FORCE.

Konvencija se održava u Dečijem Kulturnom Centru, u Čairu, od 17-22h, a posetioci će moći da uživaju u našim igrama, muzici, i tribinama. Tu je i Star Wars Kviz, Cosplay, radionice, kao i Jedi trening za najmlađe.

Dodatne informacije možete na nađete na FB Event-u.

Postani Volonter

Objavljeno sreda, 16 novembar 2016

Volontiraj, daj svoj doprinos!
Klub Goblin traži volonte
re
. Ukoliko ste mladi, društveni, i voljni da pomognete u organizaciji kluba, javite nam se preko kontakt strane. U prijavi ostavite svoje lične podatke (Ime, Prezime, adresu, broj telefona, datum rođenja), napišite ukratko šta ste od društvenih igara igrali, i obrazložite nam zašto mislite da ste prava osoba za nas. Prijave bez navedenih podataka će biti odbačene.

Šta bi bio posao jednog Goblin-volontera?

Goblin-volonteri će biti u obavezi da dođu u klub sat vremena pre početka svakog event-a, kako bi pomogli u raspoređivanju stolova i stolica, i postavljanju igara.
Goblin-volonteri će tokom event-a biti zaduženi da prate dešavanja u klubu, objašnjavaju pravila novim igračima, pomažu oko pravila i vode igre postavljene u prostoriji za koju su zaduženi.
Goblin-volonteri će promovisati klub putem socijalnih mreža, kroz deljenje sadržaja sa sajta, foruma, i zvanične Facebook stranice kluba.
Goblin-volonteri će biti zaduženi da fotografišu dešavanja u klubu, igre u toku, igrače za stolovima, i ostalo što smatraju da je potrebno. Goblin-volonteri koji se pokažu u najboljem svetlu biće odabrani da pomažu organizatorima oko bitnijih stvari, kao što su odabir igara za sledeći event, Organizacija kluba, pomoć oko organizovanja gostovanja kluba, i slično.
Ukoliko Klub odluči, Goblin-volonterima će biti dodeljena i dodatna zaduženja u klubu.

Opširnije: Postani Volonter

Goblin na JapanNiš-u

Objavljeno ponedeljak, 19 septembar 2016

JapanNiš 2016

Goblin Vas poziva na dane Japanske kulture "JapanNiš 2016".
Od ponedeljka 26. septembra, do 02. oktobra, u prostorijama Univerzitetske Biblioteke „Nikola Tesla“ u perodu od 12 do 20h moći ćete da prisuistvujete predavanjima, prezentacijama, projekcijama, mini seminarima, i radionicama vezanim za Japansku kulturu. Prostor će krasiti i bogata i raznovrsna izložba sa originalnim elementima iz Japana koji će po prvi put izloženi u Nišu.

Board Game klub "Goblin" izložiće par svojih igara u petak, 30. septembra, od 13h. Dođite u pratnji prijatelja, supružnika ili dece, i upoznajte se sa svetom modernih društvenih igara za sve uzraste.

Opširnije: Goblin na JapanNiš-u

PozitivNI Goblin

Objavljeno subota, 28 maj 2016

PozitivNI Goblin
Goblin Vas poziva na festival "PozitivNI".
U subotu, 4. juna, na prostoru od „Kalinke“ do „Imidža“ (ili od raskrsnice sa ulicom Koste Stamenkovića do raskrsnice sa ulicama Mije Petrović/ Nikole Pašića) u perodu od 12 do 00h biće organizovani brojni događaji koji će sigurno inspirisati Nišlije svih genaracija kao i goste našeg grada. Board Game klub "Goblin" biće jedan od izlagača. Dođite u pratnji prijatelja, supružnika ili dece, i upoznajte se sa svetom modernih društvenih igara za sve uzraste.

Igre koje ćemo predstavljati na festivalu:
- Love Letter,
- Splendor,
- Letters from Whitechappel,
- A Game of Thrones, i
- Settlers of Catan.

Goblin u Noći Muzeja 2016

Objavljeno sreda, 18 maj 2016


U Noći Muzeja, klub Goblin će kao dodatak izložbe naučne fantastike "Odiseja u svemiru knjiga" predstaviti nekoliko igara iz svoje ponude. Prisutni posetioci moći će da pogledaju izložene igre, upoznaju se sa pravilima igara, a ako bude mogućnosti, moći će neku igru i da odigraju, ili prate igru u toku.

Goblin će predstaviti igre "Rampage" i "Rex: Final days of an Empire", kao i igru domaće izrade "Galaktička Avantura". Pored ovih igara, posetioci će moći da pogledaju izložene figure i terene iz igre "Star Wars: Imperial Assault".

Slike sa Noći Muzeja možete naći u našoj Galeriji.

Posetite nas


Mailing lista

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o radu kluba, prijavite se za Goblinov Bilten.

Pretraga